I henhold til artikkel 9 i lov 34/2002 av 11. juli om tjenster, handel og informasjon i elektroniske medier , opplyser vi at dette nettstedet eies av Lundquist & Nielsen SL, et selskap registrert i Forretningsregisteret i Alicante,

Beskyttelse av personopplysninger

Som en del av samsvar med gjeldende lovgivning inkludert ilov 15/1999, av 13. desember, beskyttelse av personopplysninger (LOPD), som har som mål å sikre og beskytte, med hensyn til behandling av personopplysninger, frihet og grunnleggende rettigheter for enkeltpersoner,og spesielt deres ære og privatliv, Lundquist&Nielsen S.L,  opplyser brukerne at innhold i kontakt skjemaer vil bli lagret i filer som eies av Lundquist & Nielsen SL

Lundquist & Nielsen  S.L. viser sin forpliktelse til ikke å bruke innholdet til et annet formål som den ble samlet inn, sikrer maksimal konfidensialitet og iverksette hensiktsmessige tekniske og sikkerhetsmessige tiltak for å hindre uautorisert tilgang til de samme som er fastsatt av dagens lovgivning om databeskyttelse.

1. Rett til innsyn, retting og sletting

Dataene eieren har rett til innsyn, retting, sletting og motstand av sine data.For å utøve disse rettighetene, kan innehavere av data sende en skriftlig forespørsel på mail til kontaktinfo [at] dinbolig.com eller du kan kontakte på telefon +34 966701233

2.Opplysninger til tredje part

Lundquist & Nielsen S.L. Du samtykker til ikke å selge eller overføre den personlige informasjonen som samles inn på sine nettsteder til andre enheter for deres bruk uten ditt samtykke og gir deg muligheten til å utøve sin angrerett og opposisjon omtalt ovenfor.

3. Eksterne lenker

Hvis brukeren velger å forlate dette nettstedet via linker til nettsteder utenfor vårt selskap, er Lundquist & Nielsen SL ikke ansvarlig for personvernet på slike nettsteder eller informasjonskapsler som de kan lagres i brukerens datamaskin.

4. Juridiske rettningslinjer

Dette er et nettsted som er underlagt spansk lov. Lundquist & Nielsen S.L.kan avhende personlig informasjon gitt av brukeren uten deres samtykke når det kreves ved lov eller i god tro, så lenge en slik utlevering er nødvendig for å etterforske eller beskytte gjester, besøkende eller medlemmer av Lundquist & Nielsen SL eller varer eiendom (herunder dette nettstedet) .

5. Endringer i retningslinjene for personvern for dette nettstedet

Lundquist & Nielsen S.L. kan gjøre endringer i retningslinjene for personvern for dette nettstedet. Alle endringer vil bli gjort tilgjengelig på dette nettstedet, for å holde brukerne informert.