Om våre tjenester

Elektronisk innlevering av selvangivelser

Tillit til ekspert- lag som samarbeider med skattetaten, LN Taxfiscal tar ansvar for at selvangivelsen blir ordet i kundens navn, og alltid tilrettelegge og enkeltgjøre tjenesten og holde deg som kunde oppdatert og informert om dine forpliktelser.

Alltid ajour med skattevesenet (Agencia Tributaria)

Oppdatering av tidligere selvangivelser, residencia og lokale skatter og avgifter. Høy på finans, skatt filing tidligere avsetninger, residensplikt forespørsler, lokale skatter.

Sikkerhet hjemme og ute

Vi tegner alle typer forsikringer gjennom forsikringselskapet Allianz, som tilbyr husforsikring, reise forsikring, opphold i utlandet, pensjon og helseforsikring, livsforsikring, bil, risiko etc… Kontakt oss for gratis og uforpliktende prisestimat.

Ettersalg service

I Grupo Din Bolig konsernet er vi eksperter på eiendomsforvaltning. Vi utfører alle nødvendige tiltak for å legge ditt hus ut til salgs med oss, samt råd og tjenester for kjøp av bolig. Med disse tjenestene vil du være trygg på at din bolig er registrert og at alle avgifter er betalt, kontakt oss for en sikker transaksjon.

Bank agenter

Vi er samarbeidspartnere med de store bankene (Deutsche bank, Banc Sabadell, Bankinter osv.) Vi hjelper deg med å oprette lån i Spania, både i valutaen i landet ditt og i Euro. Hvis du selger din bolig og har lån, hjelper vi deg med å kansellere lånet i banken, som inkluderer tjenestene som notarius og registrering.
Vi hjelper deg å åpne konto, med de beste forutsetningene tilpasset hver kunde. Premium konto, lønnskonto, valuta osv

Forvalting og handeling

Utenlandske sjafører med Utenlandskregistrerte biler bør etter 30 dager registrere kjøretøyet sitt i Spania. Guardia Civil og Agencia Estatal de Administración Tributaria (AEAT) trafikk og skatteetaten, har ledet en kampanje med fokus på utlendinger som bor fast eller midlertidig i Spania, og som enda ikke har registrert kjøretøyet og hverken innbetalt tilsvarende skatt i Spania.

Skatteråd og selvangivelse

Råd og veiledning ved kjøp og salg av eidendom

Arv og testamenter

Ikke-bosatte

Oversettelser

Juridiske tjenester